Comunicat de suport amb el projecte MukhayyamBcn

Ahir ens despertàvem amb la trista noticia del desallotjament de l’antiga Llotja, on s’estava iniciant el projecte MukhayyamBcn, de suport a persones migrants. Davant d’aquesta situació, des del col·lectiu llibertari La Bretxa volem manifestar el nostre rebuig al desallotjament i denunciar el cinisme amb què actuen les institucions polítiques amb el següent comunicat:

Sou uns hipòcrites, Colau i companyia. Com totes les que us pujeu al carro del poder, des de les institucions, per “fer el canvi des de dins”. Com els “progres” que pacten coalicions al Parlament, per la gloriosa i sacrosanta Generalitat, i amparen i investeixen als fatxes de sempre.

I us ompliu la boca amb “Ciutats pels refugiats”. Una merda! Sempre apareix la vostra bruta policia a reprimir als manters, mentre al voltant hi ha desenes de marques venent el producte del treball esclau.  Cada cop que intentem treballar pel nostre compte, obrint la mà a tothom que es vulgui autoorganitzar solidàriament ens envieu les vostres multes, coercions, policies.

Ahir, a “La Llotja” okupada diumenge 1 de maig, el Mukhayyam, ho heu demostrat un cop més, invaint l’espai, ordenant l’aparició dels mossos per desallotjar-lo. Aquest és el gran canvi, per a qui encara estigui tan cec de no veure-ho.

Cada dia que passa, la vostra hipocresia es fa més evident. Com podeu dir que defenseu els espais d’autonomia a cop de desallotjaments? Com es pot fer bandera del progrés defensant i posicionant-vos a favor de l’expoliació de la patronal a la vaga de TMB? Com es pot tenir la cara de fer coalicions amb la mateixa gent que organitza muntatges policials, els desallotjaments d’espais solidaris amb persones migrants,  que justifica fins i tot els assassinats? Les vostres ‘candidatures del canvi’ són la màxima expressió de la putrefacte pseudodemocràcia en la què participeu, que canalitza la dissidència i la transforma en un circ que poc té a veure amb cap canvi real.

Governi qui governi, serem ingovernables.

La Bretxa

Deixa un comentari

Filed under projecte MukhayyamBcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s