Manifest en solidaritat amb la lluita per recuperar el Banc Expropiat

Des de “La Bretxa, llibertàries del Poblet” ens volem solidaritzar amb les companyes del Banc Expropiat i amb totes aquelles persones que han estat agredides o detingudes durant aquests dies de resistència al barri de Gràcia.

Animem a totes aquelles individualitats o col·lectius que sentin el desallotjament del Banc Expropiat com un greuge compartit, que se sumin a les diferents convocatòries de lluita que puguin haver-hi durant els propers dies, mantenint així encesa l’espurna de la lluita fins que el Banc es recuperi i torni a ser nostre.

Així mateix, volem deixar clar, que moltes de les que en aquests moments estem defensant el Banc Expropiat, no som ni bones ni dolentes, ni pacifiques, ni violentes, ni víctimes, ni botxins. Rebutgem tot binomi reduccionista que ens limita i posa manilles a la nostra existència de forma moltes vegades tendenciosa, simplement som persones que lluitem pel que estimem, que no ens quedem de braços plegats davant del tedi i el fastigueig que ens provoca viure sota l’opressió d’una societat capitalista i que ens mou l’anhel de juntar-nos per tal d’anar construint colze a colze la societat en la que volem viure.

No som ingenues, sabem que tot i que ens vulguin fer creure que vivim en una societat líquida uniformadora on a totes ens aixopluga el paraigues igualitari del ciutadanisme, sabem que això no és així i que segueixen havent bàndols i nosaltres tenim ben clar de quin bàndol estem i així ho deixem palés al carrer.

D’aquesta manera quan ens defensem al carrer dels que ostenten el monopoli de la violència, no estem essent ni víctimes ni botxins, simplement assumim el fet de saber de quin bàndol estem.

I aquests dies al barri de Gràcia, lluitant per recuperar el Banc Expropiat, no només ens estem defensant de les agressions policials i estem aplicant la legítima autodefensa contra aquelles que ens han fet fora del Banc (el propietari Manuel Bravo i les institucions polítiques, judicials i financeres còmplices), sino que estem atacant obertament a aquelles que, ubicades a les ràncies poltrones de l’altre bandol, defensen una forma de vida totalment oposada a la que nosaltres desitgem. Són aquelles que volen perpetuar tot tipus d’explotació, la societat patriarcal, el racisme, el classisme, l’especulació immobiliària (entre d’altres moltes coses) com a modus vivendi imperant, en definitiva aquelles que s’atrinxeren a favor de tot el pèrfid flaire que emana la societat capitalista.

Que la lluita continui al barri de Gràcia i que s’extengui per on faci falta!!

LA SOLIDARITAT LA NOSTRA MILLOR ARMA!!

EL BANC EXPROPIAT ES QUEDA A GRÀCIA!

La Bretxa – Llibertàries del Poblet i Ateneu Llibertari de Gràcia

Barcelona a 26 de maig del 2016

Deixa un comentari

Filed under Banc Expropiat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s