7 d’octubre – 19 h -Acte solidari amb el cas “Som 27 i més” a l’Ateneu.

27imesbaixa
El 17 d’abril de 2013 uns 200 estudiants de la UAB van entrar al Rectorat. La seva única demanda era que s’apliquessin unes mocions aprovades democràticament pel Claustre de la Comunitat Universitària, el major òrgan decisori on els estudiants participen.
Aquestes mocions demanaven, entre d’altres, que la UAB desobeís la pujada de taxes del 66% i que s’establissin títols especials de transport públic pels estudiants de la UAB (T­UAB).
Després d’un mes d’ocupació intentant negociar amb un equip de govern inflexible, les denúncies i les posteriors imputacions han estat l’única resposta que van rebre: 25 estudiants, un treballador del Personal d’Administració i Serveis i un treballador del Personal Docent i Investigador som les persones que constem entre els plecs d’un sumari judicial impulsat per la mateixa Universitat Autònoma de Barcelona.
I per si no fos poc, dit procés fou impulsat per aleshores vicerectora d’Estudiants, Sílvia Carrasco, militant d’ICV a Sabadell, amb el suport d’un grup reduït d’alumnes. Fins a arribar a la paradoxal situació que la UAB ha contractat a l’advocat més car de Barcelona, Cristóbal Martell, per a dur l’acusació del cas, el qual ha exercit la defensa d’una gran quantitat de personatges coneguts implicats en trames de corrupció i frau fiscal.
https://som27imes.wordpress.com/

Deixa un comentari

Filed under Ateneu llibertari de Gràcia, La llibertat es el crim que persegueixan

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s